Izvor:
21.09.2019 u 12:34
0

VELIKO SLAVLJE U KUĆI ŠAULIĆA: Ponovo su svi na okupu! (FOTO)

Proslava u krugu porodice i najbližih prijatelja…

Pevačica Ilda Šauluć organizovala je žurku povodom 3. rođendana ćerkice Eme u jednoj igraonici u Beogradu, a slavlju su prisustvovali članovi najuže porodice, kao i nekoliko Ildinih prijateljica.

Šaulićeva nije želela da slavlje bude medijski ispraćeno.

Prva je došla Ilda, koja je nosila ćerkicu Emu i nije skidala osmeh sa lica. Malena princeza nosila je plavu haljinu, dok je mama bila u sportsko-elegantnoj kombinaciji.

Nakon Ilde stigao je i njen muž Bojan, koji je iz automobila izneo hranu koju su pripremali za Emin rođendan. Tu su bile kiflice, meso, torta i druge raznorazne đakonije.

Poslednja na žurku stigla je Goca Šaulić, Ildina mama, a ono što su svi primetili jeste da ona i dalje nosi crninu zbog smrti supruga Šabana Šaulića. Osim Goce, slavlju su prisustvovali njen sin Mihajlo sa verenicom, kao i pevačica Marina Tadić i voditeljka Dajana Paunović.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter