Izvor:
24.08.2019 u 15:42
0

Srpska manekenka koja je kod kineskog milijardera na žičari slomila KARLICU: Trpi velike bolove! (FOTO)

Simona Andrejić, koja je 17. jula ove godine doživela stravičnu nezgodu kada je slomila karlicu pri udaru u drvo na žičari milijardera, trenutno se nalazi u Njujorku, a sada se prvi put oglasila.

Naime, Simona je na društvenoj mreži Instagram potvrdila da se kreće uz pomoć kolica i zahvalila se svima na podršci.

-Dragi prijatelji, hvala puno na porukama i podršci. Usped nesrećnog slučaja doživela sam teške telesne povrede, jake bolove i traumu i sada se krećem uz pomoć kolica. Oporavak zahteva mirovanje i vreme. Kao i uvek, disciplinovana sam i borim se da se što pre oporavim. Hvala svima na podršci i divnim porukama- poručila je Simona.

Podsetimo, Simona Andrejić 17. jula ove godine doživela je tešku nezgodu kada je na mini-žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53) usled velike brzine udarila u drvo. Nesrećna devojka je skoro dva sata provela zaglavljena na žičari, sve dok po nju nisu došli spasioci. Odmah je prevezena u lokalnu bolnicu, a potom i helikopterom prebačena u bolnicu "Yale New Haven", jednu od najpoznatijih u tom okrugu. Američki spasioci su tada utvrdili da je Simona polomila karlicu na nekoliko mesta i da joj je hitno potrebno ušivanje ruke. Usled velikih bolova, Simona je završila u invalidskim kolicima. Uprkos tome što je na njegovom imanju doživela nezgodu, biznismen je, posle svega obećao Simoni da će se "pobrinuti za sve", pa ju je smestio u hotel sa pet zvezdica i dao joj luksuzni "rols-rojs" za redovne vožnje na brojne lekarske preglede. Odnosi su zahladneli kada je milijarder Ču ponudio Simoni Andrejić nagodbu uz odštetu od nekoliko hiljada dolara mesečno tokom ove godine, a ona to odbila.

Inače, nakon nezgode se oglasila i Lepa Andrejić, Simonina mama, koja je bila potresena zbog cele situacije.

-Oporavak ide u dobrom smeru. Traži vreme. Nadamo se najboljem i brzom povratku svim radnim obavezama. Svi smo stabilni i u kontaktu smo. Pojedini mediji malo prave konstrukcije i insinuacije i prenose neproverene informacije što nije profesionalno i odgovorno. I pored svega što se dogodilo, Simona organizuje u petak događaj sa poznatim teniserima za prikupljanje pomoći ljudima kojima je pomoć potrebna. Događaj je pripremala pre incidenta, isti se organizuje u Njujorku gde je ona trenutno. Hvala vam na svemu-rekla je pre nekoliko dana majka Simone Andrejić

Izvor:Kurir
Foto:Instagram/Printscreen/simonaandrejic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter