Izvor:
23.08.2019 u 15:58
0

OPERACIJA USPEŠNO PROŠLA: Nada Obrić pozitivna i raspoložena! (FOTO)

Na vreme je shvatila da je krenula još jedna borba!

Pevačica Nada Obrić operisana je 20. avgusta od raka bešike i ovo je njena treća borba sa opakom bolešću, a samo dan nakon operacije legendarna pevačica otkrila je sve detalje bolesti.

Nada je u bolnici raspoložena i odlično izgleda uprkos svemu, a rekla je da se dobro oseća i da se nada da neće doći i do četvrtog puta.

-Sve je prošlo dobro. Teče sve kako treba i guramo dalje. Valjda sam se i Bogu odužila, valjda neće i četvtri put- rekla je Nada.

-Imala sam pritisak na bešiku, mislila sam ili je neka prehlada ili bakterija. Krvarila sam u mokraći, pa je ćerka primetila dok smo bile na moru zajedno. Došla sam kući i primetila isto, i odmah otišla da izvadim i krv i mokraću i sve je bilo uredno… Međutim, koga su zmije jednom ujedale i guštera se boji- ispričala je Nada i dodala da je potom kontaktirala lekara koji joj je i kućni prijatelj, koji je nakon pretraga i video tumor te joj odmah zakazao operaciju.

-Imala sam sreću, nisam bila lenja. Problem je kod takvih simptoma što ljudi misle da je prehlada ili bakterija u pitanju, i da će samo proći. Prestane krvarenje, ali im se sledeće godine to isto pojavi, daju mokraću i krv na analizu i sve bude u redu, i tako posle bude kasno. Ja stalno apelujem na ljude, bolest nije sramota, to svakoga svaki dan može da stigne.

-Organizam vam svaki put da znak. I Bog i organizam. I samo to treba pratiti i ne odlagati. Svi negde žurimo, sve nam je preče nego mi sebi- rekla je pevačica.

Nada je prvi put operisana 1999. godine, kada je instinktivno pretpostavila da nešto nije u redu, iako je, kako kaže, tada bila najzdravija na svetu.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter