Izvor:
22.08.2019 u 20:43
0

SLOBA PROGOVORIO O RASKIDU: Nemam više devojku! (FOTO)

Slobodan Radovanović, vešto je od očiju javnosti krio svoju devojku sa kojom je ostvario višemesečnu ljubavnu romansu, a na društvenoj mreži Instagram zagonetno je objavljivao fotografije na kojima se misterioznoj lepotici nikada nije videlo lice.

Međutim, u medijima je odjeknula vest da će Slobodan ponovo stati na ludi kamen, ali je sve palo u vodu onog trenutka kada su odlučili na rastanak. Zbog konfuzne situacije kontaktirali smo pevača kako bi nam otkrio šta je prava istina.

-Ma to je izvučeno iz konteksta. Pitali su me da li bih se ženio ponovo ikada, ja sam rekao da bih, a oni su preneli kao da sam rekao da se ženim. Nemam više devojku, ali nije bilo nikakve prevare. Jednostavno, razišli smo se- obrazložio je Sloba.

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter