Izvor:
22.08.2019 u 10:20
0

„PRELO U NAŠEM SOKAKU“ OD SUBOTE PONOVO NA MALIM EKRANIMA: „Naša misija je da pokažemo da kultura i tradicija može da bude zabavna…“! (VIDEO)

Gledaoci sa nestrpljenjem očekuju novi serijal emisije "Prelo u našem sokaku“, format koji ukoliko nije, zasigurno će osvojiti mlade i starije gledaoce, i poslati jasnu poruku o identitetu naše zemlje u svet.

Podsetimo, u pitanju je emisija koja vraća duh vremena tradicije, bolje zemlje, običaja, ali i dovodi nove, zanimljive ljude, spremne da nas upoznaju sa bogatsvom našeg naroda I lepotom zemlje u kojoj živimo.

Zabavna a ujedno i edukativna emisija približiće lepote i bogatstve nase zemlje.

Ekipa Hepi televizije obilaziće zaboravljena mesta, pred ekrane dovesti one koji se bave zaboravljenim zanatima, domišljate i zanimljive ljude, sve koji će imati nešto pametno da kažu.

Gledaocima će se prikazati I prava naša muzika, koja se stvarala vekovima, ali na jedan nov, uzbudljiv način.

S obzirom na to da se nova sezona bliži, voditelj ovog projekta Uroš Davidović otkrio je šta gledaoci mogu očekivati od novog serijala.

– Gledaoci sa nestrpljenjem očekuju novu sezonu emisije "Prelo u našem sokaku", možeš li nam otkriti kad ona počinje, i šta možemo očekivati od sezone koja sledi? Po čemu će se ona razlikovati u odnosu na prethodnu? Ima li novina?

– U subotu u 11h startuje nova sezona. Naša je misija da pokažemo da kultura i tradicija ne samo srpskog već svih naroda na da kultura može da bude zabavna, i mislim da smo u velikoj meri to i uspeli.

Šta je sve šarmantni novinar ispričao, možete čuti u snimku ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter