Izvor:
22.08.2019 u 09:07
0

OTKRILA PIKANTERIJE: Prvi s*ks sam imala sa 18 godina! Sa 20 sam ljubav vodila na koncertu?! (FOTO)

Pevačica Kija Kristina Kockar priznala je da se prvi put poljubila kada je imala 16 godina, a da je sa 18 godina izgubila nevinost. Naime, pevačica je podelila je sa svojim pratiocima pikanterije na Instaramu i odgovarala na njihova pitanja.

Prvi seks sam imala kada sam napunila 18 godina. Svima devojkama savetujem da spavaju s muškarcem tek kad budu fizički, emocionalno i mentalno zrele. Ne treba nigde da žure. S druge strane, poljubac je lep kad god se dogodi.- odgovorila je fanovima.

Kija je ispirčala da je kao mlađa volela da eksperimentiše i da je imala da seks na koncertu fifti Senta.

Sakrili smo se negde iza bine, baš je bilo uzbudljivo, Imala sam 20 godina i volela sam da eksperimentišem, Sad me mrzi da se cimam, to bih radila samo u krevetu. – rekla je Kockareva i dodala da se kao mlađa snimala tokom seksa.

Tada je to bila loša rezolucija, pa me danas niko ne bi prepoznao kada bi taj snimak procurio. – ispričala je Kija.

Happytv.tv
Foto:instagram.com/kijakockar/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter