TURBULENTAN PERIOD ZA SEKU ALEKSIĆ: Postoji mogućnost da napusti Srbiju! (FOTO)

 

 

 

Malo turbulentniji period!

Popularna pevačica Seka Aleksić u junu je obelodanila da je po drugi put u blagoslovenom stanju, a nakon toga otkrila je i da će Jakovu roditi brata Isaka.

Ovo je veoma obradovalo Sekinu vernu publiku koja je uz nju tokom cele njene karijere, a budući da se svi pitaju kako će izgledati pevačicin život nakon porođaja, kao i šta joj zvezde, poručuju astrolog je zavirio u njenu natalnu kartu.

Kako astrolog kaže, Seku očekuju velike promene krajem godine, a vrlo je moguće čak i da folk zvezda sa porodicom napusti Srbiju i preseli se u inostranstvo gde će pazariti nekretninu.

- Do kraja 2019. godine, Seka može da očekuje zanimljive promene u svom domu, ne samo zbog iščekivanja prinove, već je moguće i da će imati priliku za proširenjem i renoviranjem ili pak kupovinom novog, većeg doma, a možda čak i preseljenje na jedno kraće vreme u inostranstvo - navodi astrolog i dodaje da će pevačici trudnoća pomoći da obnovi svoju snagu, te da će pozitivno uticati na njeno zdravlje.

 

 

- Ova druga trudnoća će joj izuzetno prijati i obnoviti snagu i vitalnost organizma, pa je moguće da će mnogo toga još zanimljivog i pomalo ekscentričnog Seka da nam priredi do samog trenutka kada se bude pojavio mali Isak - otkriva astrolog i dodaje da bi Sekin suprug Veljko Piljikić trebalo da obrati pažnju na zdravlje.

- Sekin suprug bi trebalo da obrati pažnju malo na svoje zdravlje, jer previše je okrenut poslu, koji ga u ovom periodu veoma iscrpljuje i tako slabi imunitet - priča zaljubljenik u zvezde koji takođe poručuju Seki da bi mogla da ima nepredviđene bolničke troškove usled zdravstvenih problema nekog starijeg člana njene porodice.

- Slabije zdravlje jednog od starijih članova porodice bi do kraja ove godine mogli da donesu nepredviđene bolničke troškove za Seku i malo da joj uspore planiranje nekih drugih projekata vezanih za karijeru ili dom.

 

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro