Izvor:
19.08.2019 u 12:05
0

DANIJEL SE POSVETIO LORENI: Darko Lazić ćerku nije video mesec dana! (FOTO)

Ćerka Ane Sević i Darka Lazića već više od mesec dana nije videla oca, a zbog njihove razdvojenosti i navodne bliskosti koju ima sa Danijelom Nedeljkovićem, trenutnim dečkom Ane Sević, počela je da ga naziva “tata.”

Darko ćerkicu nije video više od mesec dana, ali Ana se ne ljuti jer zna u kakvoj je situaciji. Danijel je posvećen Loreni, on je sa Anom organizovao i njen peti rođendan, baš je iskreno voli i ona to oseća – prenosi “Svet”.

Darko je navodno odlučio da će ćerkici pripremiti još jedan rođendan, jer onom koji je organizovala njegova bivša supruga Ana nije mogao da prisustvuje.

Izvor: Svet/Blic.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter