Izvor:
18.08.2019 u 13:42
0

MORALA DA ODREŠI KESU: Poznata pevačica kažnjena u Crnoj Gori!

Poznata crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović kažnjena je u Crnoj Gori zbog brze vožnje, saznaje „Scena“.

Jadranki policija nije htela da oprosti brzu vožnju pa je morala da odreši kesu.

– Jadranka je žurila na zakazan nastup u jednom klubu na primorju pa je malo jače dodala gas. Patrola koja je dežurala te noći pevačicu je zaustavila zbog prekoračene brzine kretanja vozila, a policajci su pevačicu prepoznali. Poručili su da vole njene pesme i da posećuju njene nastupe, ali da zakon mora da se poštuje i da kaznu mora da plati. Jadranka je na licu mesta platila polovinu kazne, što je nekih 60 evra. Ljubazno se pozdravila sa momcima u plavom i nastavila u klub – ispričao nam je izvor blizak pevačici.

Povodom ove nemile situacije stupili smo u kontakt sa pevačicom koja nam je priznala da je napravila saobraćajni prekršaj.

– Kasnila sam na nastup pa sam malo brže vozila. Dešava se, nažalost. Naravno da sam platila kaznu. To što sam javna ličnost ne znači da imam protekcije u odnosu na druge vozače – rekla je Jadranka.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter