Izvor:
13.08.2019 u 19:13
0

U NJEMU SU PROVELI NAJLEPŠE DANE LJUBAVI: Ovako izgleda dom u kojem su živeli Ana Sević i Darko Lazić (FOTO)

I dok mediji spekulišu oko podele imovine nakon razvoda, predstavljamo vam porodični dom nekadašnjeg para u kojem su proveli mnogo lepih dana.

Razvod poznatog pevačkog para uzburkao je javnost. Nakon mnogobrojnih spekulacija ljubav Ane Sević i Darka Lazića nije uspela.

Ipak, mnogi će ih upamtiti kao veseo i nasmejan par, a njihov dom kao jedno od najraskošnijih ljubavnih gnezda ikada.

I dok mediji spekulišu oko podele imovine nakon razvoda, predstavljamo vam porodični dom nekadašnjeg para u kojem su proveli mnogo lepih dana.

Komforan i prostran, dom Ane Sević i Darka Lazića odiše neutralnim bojama, od kojih je najdominantnija bela koja doprinosi posebnoj dozi elegancije.

Poznata pevačica je vodila računa o svakom detalju, te se mogu primetiti različiti neobični ukrasi koji se savršeno uklapaju uz sve.

Ana je svoj dom ukrasila i tamnoplavim detaljima koji krase ne samo predsoblje, već i dnevnu sobu.

Naravno, i ovo je uređeno s merom i u sitnicama, kao što su to dekorativni jastučići.

I dok je bela boja rezevisana za veći deo doma, tamnije boje dominiraju spavaćom sobom, čime je jasno istaknuta potreba za intimom.

Ipak, kako bi i ovaj kutak delovao prijatno i opuštajuće većim delom enterijera dominiraju prirodni materijali, kao što je to drvo.

Kao i svakoj dami i Ani je posebno drag jedan deo ovog stana. Naravno, reč je prostranom garderoberu o kojem mnoge dame maštaju, a u kojem Ana Sević posebno uživa.

Kako je Lorena centar njihovog sveta, njena sobica je uređena sa posebnom ljubavlju.

Ana Sević se trudi sa najlepše trenutke provede sa svojom mezimicom, a tokom praznika posebno dekoriše svaki kutak kako bi izazvala osmeh svoje ćerkice.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter