Izvor:
26.06.2019 u 13:27
0

ANA NIKOLIĆ ODGOVORILA NA PROZIVKE DA JE SMRŠALA UZ POMOĆ ESTETSKE HIRURGIJE: Hejteri, kada se preznojite kao ja, javite se! (VIDEO)

Ana Nikolić već mesecima nalazi se na meti tračeva, budući da je pevačici nakon porođaja ostao veći broj suvišnih kilograma, kojih nije uspevala da se oslobodi.

Mlada mama koja je, u međuvremenu, uspela da smrša, osvrnula se na priče da je navodno radila liposukciju i hirurško smanjivanje želuca na jednoj privatnoj klinici, objavivši video snimke, u kojima poziva “hejtere” da joj se pridruže u vežbanju.

Pozdrav za sve hejtere – rekla je lepa Paraćinka na početku obraćanja pratiocima na Instagramu, prikazavši sprave za vežbanje, koje se nalaze u njenom domu.

Kada se ovako budete preznojili kao ja, i da vam ne otkrivam baš sve, onda se javite – poručila je Ana putem video snimaka.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter