Izvor:
26.06.2019 u 09:34
0

U ODLIČNOJ FORMI: Ana Nikolić slikom oduševila svoje pratioce! (FOTO)

Ana Nikolić, od početka muzičke karijere, važi za jednu od najzgodnijih dama na estradnoj sceni. I dok su mnogi muškarci pokušali da osvoje njeno srce, lepa Paraćinka udala se za repera Stefana Đurića Rastu i donela na svet ćerkicu Taru.

Nakon porođaja pevačica se, poput mnogih žena, borila sa viškom kilograma, međutim, najnovija fotografija svedoči da je uspela da dobije bitku.

Ana je na društvenim mrežama objavila selfi i oduševila svoje brojne obožavaoce. Pozirala je u dugoj, uskoj haljini izazovnog kroja i pobrala mnogo komplimenata.

– Seksi mama; Bravo! Fenomenalan izgled; Samo jako, što te ne ubije, to te ojača! Izgledas top – neki su od komenatara njenih fanova na Instagramu.

Izvor : nadlanu.com
Foto :ananikolicofficial/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter