Izvor:
26.06.2019 u 08:24
0

SLOMLJENA PAMELA ANDERSON : “ PREVARENA SAM! ON JE ČUDOVIŠTE! „

Pamela Anderson je bila i ostala seks ikona, a godine su ovoj dami donele određenu sofisticiranost i eleganciju koje je u mladosti nisu krasila, no javnost je verovala da je na njenu mladolikost i dobro držanje svakako uticala činjenica i da je srećna i ispunjena na privatnom planu…

Naime, nakon burnog braka sa rokerom Tomijem Lijem i još niza turbulentnih veza, Pam je mislila da je mirnu luku i oslonac pronašla u poznatom fudbaleru Adilu Rami.

Atraktivna plavuša i reprezentativac Francuske zajedno su bili dve godine unazad, a često su mogli da se vide zajedno u javnosti, ali izgleda da je sve bio samo dobar privid. Bar kada je reč o emocijama sa Ramijeve strane… Naime, glumica je nedavno odlučila da celu istinu o ovoj romansi obelodani na Instagramu, priznavši celom svetu kako ju je voljeni čovek kontinuirano varao.

-Teško je prihvatiti da su zadnje dve godine mog života bile velika laž. Prevarena sam, navedena da mislim kako smo imali veliku ljubav. Slomljena sam, jer sam u zadnjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. Šalio se na račun drugih igrača koji imaju devojke u stanovima blizu svojih žena. Nazivao ih je čudovištima? Ali ovo je gore. Sve je lagao. Kako je mogao kontrolisati srca i umove dve žene? Sigurna sam da ih je bilo još. On je čudovište. Kako je moguće da sam pomogla toliko ljudi, a sebi nisam uspela da pomognem?- napisala je slavna lepotica na svom Instagram profilu.

Ne verujem da ću se lako oporaviti od ovoga, nisam glupa. Sada ću napustiti Francusku, iako je on sve pokušao, slao mi je cveće i pisma, ali ništa nisam prihvatila. Pojavio se u mom hotelu, ali obezbeđenje ga je izbacilo. Sada imam telohranitelja, jer ga se bojim. Uvek je bilo teško kada bi nas posao razdvojio, jer mi nije verovao. Osećao se nesigurno, stalno je želeo da budem pored njega. Stalno sam morala da mu pokazujem lokacije na kojima sam, ali prihvatila sam da je to normalno- zaključila je izazovna 51-godišnjakinja.

Andersenova je dobila ogromnu podršku i brojne komentare utehe kako od fanova, tako i od poznanika, prijatelja i kolega.

-Volim te Pamela, ti si predivna, ikona i legenda, zaslužuješ najbolje, poručila joj je Paris Hilton.

Rami se još nije oglasio povodom čitavog skandala, ali zanimljivo je da okačio svoju fotografiju na Instagram na kojoj se široko osmehuje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter