Izvor:
05.05.2016 u 01:31
0

ZANIMLJIVA TORTA: Poznati fudbaler se pohvalio poklonom (FOTO)

Dejvid Bekam je postavio sliku sa rođendanskom tortom na društvene mreže i obradovao fanove.

Bekam je bivši fudbaler. Odigrao je svoju 100. utakmicu kao reprezentativac Engleske 2008. a 2004. godine je bio najplaćeniji fudbaler na svetu. Bekam je od sebe napravio markentinški brend i modnu ikonu pa je često bio angažovan za različite kampanje.

Dejvid je davne 1997. počeo da se zabavlja sa Viktorijom Adams koja je tada bila popularna kao Poš Spajs. Njihova veza je privukla ogromnu pažnju medija, koji su ih zvali "Poš i Beks". Venčali su se dve godine kasnije. Dejvid i Viktorija imaju četvoro dece, sinove Bruklina, Romea i Kruza i ćerkicu Harper.

Bekam je proslavio 2. maja 41. rođendan.

– Želim da se zahvalim svima za rođendanske želje koje sam dobio i takođe za ukusnu tortu u obliku gusenice koju su mi moja deca pripremila – napisao je ispod slike na društvenim mrežama penzionisani fudbaler.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/TODAYshow/_ConnorM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter