Izvor:
20.04.2018 u 06:43
0

TIHOMIR I ANAMARIJA U TAJNOJ SOBI: Bili smo naivni, i dozvolili da iznesemo neke ružne stvari iz naše veze!

Večeras se u emisiji "Roditeljski sastanak", pokrenula tema o odnosu Tihomira Filipovića i Anamarije Džambasov, koji su nekada bili u strastvenoj emotivnoj vezi.

Gost je bio Tihomirov otac, što je itekako dotaklo Anamariju, i ona se u jednom trenutku našla na ivici suza jer se prisetila koliko je Tihomirova porodica bila dobra prema njoj.

Kako se pokrenula lavina komentar, i učesnici počeli da napadaju Anamariju da izigrava žrtvu, Tihomir i Anamarija završili su u tajnoj sobi:

– Bili smo naivni, i dozvolili da iznesemo neke ružne stvari iz naše veze. Što se mene tiče to je završena priča. – izjavio je Tihomir.

– Ostali ukućani se mešaju da bi od mene napravili žrtvu i lošu osobu, nervira me to, jer ostajem nedorečena. Stvari nisu onakve kako izgledaju. – izjavila je Anamarija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter