Izvor:
06.07.2016 u 00:37
0

OTKRIVENE NAJMRAČNIJE TAJNE LJUBAVNOG PARA: Kome je Zorica slala sliku svoje vagine?!

Sinoć se u vili "Parova" povela priča oko toga ko u rijalitiju krišom koristi mobilni telefon. Dalila je optužila Gasttozza da krišom koristi mobilni telefon, kao i da je videla sliku koju mu je poslala Zorica.

Neću da ćutim više! – vikao je Marko ljut na Gastoza, a potom ga je voditeljka udaljila iz emisije.

Hoćeš i mi da otvaramo usta? – vikao je Gasttozz.

Ćao, ćao, Gasttozze. Videćemo sve – vikao je Perović.

Imao si telefon u rijalitiju. Imao si slike Zoričine vagine – vikala je Dalila, a Zorica je besnela. Dalila je pričala neko vreme kako je Gasttozzu neko pomagao, kako je skovan plan da smuva Ružicu Veljković, kao i šta je Zorica Dukić radila u Crnoj Gori. Da li je sve ovo istina, ne znamo, ali kako Dalila najavljuje, uskoro će doći do raspleta cele priče.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter