Izvor:
28.06.2016 u 03:01
0

BESNA KAO RIS: Maca napravila SKANDAL u vili jer je odbio jedan MUŠKARAC!

Od ljubavi do mržnje! Baš ovako bi se mogao opisati odnos Mace Diskrecije i Branislava Radonjića. Mesecima se nisu odvajali jedno od drugog, a kad je bosanska starleta shvatila da nema šanse kod Brendona, ona je potpuno poludela i počela da mu pravi ljubomorne ispade i skandale.

Onog trenutka kad su zgodne učesnice „Maldiva“ ušle u vilu „Parova“ i počele da obleću oko Brendona, Maca Diskrecija je poludela.

Ona me je polila špricerom i počela da pravi ljubomoren ispade.Ona je potpuno poludela,jer je odbijena. Niakd ne bih mogao da budem sa takvom osobom. Upropastila mi je stvari majonezom, a kad sam se istuširao i presvukao, isto je uradila kečapom. Kečap mi je i u uhu, zvao sam produkciju da me vodi lekaru,jer sad već lošije čujem. Imam upalu uha – žalio se Brendon.

Maca se samo smeškala i nije želela da komentariše ovo što je pred svima pričao Brednon.

Moju drugaricu Keli je nazvala trandžom, a klela je mog oca i majku. Razumem da je zaljubljena u mene i da teško podnosi odbijanje, ali mora da kontroliše svoju sujetu – konstatovao je on.

Dalila Mujić je potvrdila da je Maca Diskrecija napala Brendona i izvređala ga, jer nije želeo da bude sa njom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter