Izvor:
21.06.2016 u 14:16
0

HAOS U EMISIJI: Seks sa Zoricom Dukić…!

U emisiji "Parograf" sinoć je bilo napeto, a istinu o smrti oca jednog učesnika pročitajte OVDE. Ante Gotovac je posle odgovorio na pitanje oko kojeg je nastao haos.

Voditeljka Bojana Ristivojević ga je pitala "Da li biste imali seks sa Zoricom Dukić", na šta je on odgovorio potvrdno.

Da nije sa Galetom naravno da bih. Pogledajte kakva lepa žena, ko ne bi imao. Ali ja nisam imao seks sa Zoricom i to je istina– rekao je Ante.

Nakon toga su ustali Zorica i Nenad i rekli da je to istina što Ante govori, a onda se i Ana umešala i rekla kako se vide dvosmislena pitanja i odgovori, i da je moguće da poligraf slaže, pošto je ona imala problem oko pitanja da li se bavila prostitucijom.

Gasttozz je ustao i vikao Ani da je "ispala" glupa, i da je poligraf tačan, pa je zato i pokazao da Ante nije imao seks sa Zoricom, ali bi želeo.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter