Izvor:
21.06.2016 u 01:58
0

TAKO JE ODLUČENO: Jedna učesnica se oprostila sa…

Danas je bilo još jedno suđenje u luksuznoj vili "Parova", a na optuženičkoj klupi našla se Dalila Moreno. Nju je dečko Mladen Vuletić tužio zbog neprikladnog oblačenja, a sudija Marko Perović doneo je presudu.

Gospođice Morneo, moram da vam saopštim presudu. Zbog izazivanja duševnog bola, za svaku suzu koju je prolio gospodin Vuletić, Vrhovni sud je presudio da ste krivi. Vaša kazna iznosi 50 evra – rekao je Marko, a Dalila je počela da se smeje.

Jao, ode 50 evra. Moram da se oprostim od njih – rekla je ona, a svi su počeli da se smeju.

Ne propustite suđenja u "Parovima" od 16 časova svakog radnog dana, a ko će se sutra naći na optuženičkoj klupi, ostaje nam da vidimo.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter