Izvor:
19.06.2016 u 02:03
0

MAMA GOCA MU POKVARILA SVADBU: Da sam znala da će biti ovako, nikad ne bih…

U Vili "Parova" u toku je svadbeno veselje, a gotovo svi takmičari igraju i zabavljaju se. Mladence Nenada Marinkovića i Zoricu Dukić produkcija je obradovala i mnogim gostima koji su došli da upriliče proslavu, a među njima su njihovi najbliži rođaci, kao i Toma Panters, Jami, Bora Drljača, Veljko Dabetić

Međutim, u jednom trenutku su se Gasttozz i njegova majka Goca našli u dvorištu pa su odlučili da iskoriste to vreme i popričaju o svemu što se dešava. Ona nije bila zadovoljna celokupnom situacijom jer se sve desilo iznenada pa je otkrila i da je Nenad pogrešio što se oženio, o čemu možete pročitati OVDE.

Ona se takođe osvrnula na snajku, rekavši da nema ništa protiv nje, kao i to da neće sedeti do kraja večeri u Vili. Nenad je pokušao da završi razgovor, pa je ona na kraju rekla nešto što ga je poremetilo i pokvarilo mu raspoloženje.

Da sam znala da će biti ovako, ne bih ti nikad dala da dođeš ovde – iskrena je bila mama Goca.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter