Izvor:
15.06.2016 u 22:12
0

PRED GASTTOZZOM OGOVARALA BURAZENGIJU: Zorica isprozivala…!


Nakon sinoćnje žurke Gasttozz i Zorica su razgovarali sami u dvorištu, a onda je Dukićeva rekla da ne može da veruje kako se neki učesnice ponašaju.

Ja ne mogu da verujem kako se Ana ponaša. Prvo je radila poligraf, i odgovorala na sva ta užasna pitanja, a onda se smejala posle toga, pa se lickala za emisiju dva sata. Onda je posle plakala, pa je zaplitala jezikom, onda pravi skandale, pa se opet smeje i igra. I glavno pitanje joj je to da li se je*ala sa Gasttozzom umesto da li je bila prostitutka u Švajcarskoj. Bože me sačuvaj. I onda hoće da ima dečka– pričala je Zorica.

Nenad nije mnogo komentarisao Anino ponašanje, samo je rekao da "ne može svako da ima najbolju devojku na svetu". Podsetimo, kada je Ana ušla Nenad joj se obradovao pošto je i ona jedna od Burazengija.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter