Izvor:
15.06.2016 u 21:06
0

KONAČNA ODLUKA: Zorica je rekla da će njeno i Gasttozzovo venčanje…!


U toku današnje emisije došlo je do žestoke svađe između Zorice i Zmaja, a o tome možete OVDE da pročitate. Nakon toga Ilija je nastavio da se dere, a potom je i Dukićeva počela da mu dobacuje.

Gasttozz i ja ćemo imato pravog matičara, prave burme, prave potpise i sve pravo za razliku od tebe i Vesne. Naše venčanje će biti pravo. Pogledaj šta ovde piše, piše Zorica Dukić Marniković– vikala je Nenadova verenica.

Zorica je dodala da može sramota da ga bude jer mu je Gasttozz verovao a on ga je izdao. Zmaj je nastavio da viče i rekao kako Dukićeva sve radi iz interesa.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter