Izvor:
15.06.2016 u 20:30
0

VAŽNO SAOPŠTENJE ZA SVE UČESNIKE, ALI I ZA PRODUKCIJU: Gasttozz i Zorica ODLUČILI da…

Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić imali su jedno saopštenje za sve učesnike zabavno – humorističkog programa "Parovi", ali i za produkciju Hepi televizije.

Naša svadba će biti veoma zapamćena, biće sve mirišljivo i fino, pa ne želimo da imamo nešto smrdljivo ovde. Tako da ovom prilikom molimo produkciju da pošalje jednu pozivnicu manje jer nam ne treba jedna vreća go*ana na svadbi kao što je Zmaj od Šipova – rekla je Dukićeva, a zatim je dodala da će naložiti "čoporu" da Grahovac bude nominovan sledeće nedelje.

Podsetimo, Dukićeva je napravila ispad u jutarnjem programu pošto se izderala na Grahovca, a više o tome pročitajte OVDE.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter