Izvor:
06.06.2016 u 03:46
0

ZORICA TRAŽI OPROŠTAJ OD MAMA GOCE: Preterala sam, moj jedini cilj je…

Zorica Dukić je posle žučne rasprave koje je usledila posle poziva Gasttozzove majke u vilu ,,Parova'' odlučila da se izvini svojoj ''svekrvi''.

Mama Goco, ja vam se izvinjavam ako sam bila drska. I samo znate da sam se sa vama čula napolju više nego sa svojom majkom. Sigurno se sećate da smo pričale po sat vremena. Glupo bi bilo da kvarimo odnos. Naš jedini cilj treba da bude to da Nenad bude srećanb i zadovoljan. Treba zajedno da radimo na tome. Ja ne mogu da shvatim osobe koje pričaju laži o meni bez ikakvog pokrića. Ja sam zbog Nenada svašta podnela i samo ja znam kolika je moja žrtva– rekla je Zorica.

Gasttozz je prokomentarisao da oni koji napadaju Zoricu a njega podržavaju i nisu prave Burazengije, i da će on opeti izgraditi svoj fan klub!

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter