Izvor:
05.06.2016 u 22:18
0

BURAZENGIJE UZ VAS JE MAMA GOCA: Evo šta je naredila Gasttozzu!

Uključenje mama Goce u današnju emisiju donelo je nemir u vilu. Gasttozz i Zorica su razočarani svime što je ona izjavila, ali ono što je najviše zamerila Nenadu tiče se njegovih fanova.

Nenade zašto se ti izvinjavaš njenima fanovima, a ona tvoje pljuje i omalovažava? Puni ti glavu svim i svačim, naziva tvoje fanove fanaticima, a to su ljudi koji su godinu dana uz tebe. Nemoj to da radiš, da gaziš preko sebe– rekla je Goca.

Nenad je objasnio kako se on nikad nije izvinio Zoričinim fanovima, nego "Butikovcima", ovo što mu je majka zamerila jako ga je iznerviralo pa joj je poručio da nije baš sve onako kao što izgleda i da ne veruje svemu što čuje.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter