Izvor:
05.06.2016 u 22:23
0

GASTTOZZ POBESNEO: Majka zabranjujem ti da…!

Tokom popodnevne emisije "Nedeljni ručak" javila se Gasttozzova majka i zamerila Gasttozzu to što se pomirio sa Zoricom i što je kako je rekla pao pod njen uticaj.

U toku rasprave mama Goca se rasplakala, što je Gasttozza jako pogodilo i on je u jednom trenutku pobesneo.

Jesi li ti normalna, ko ti je važniji fanovi i rijaliti ili ja, zabranjujem ti da se nerviraš, nemoj da me gledaš kao sina, gledaj me kao budalu koja je ušla u rijaliti. Ako sam ti ja bitniji poslušaćeš me i ugasićeš viber i nećeš se čuti više ni sa kim dok ja ne izađem napolje– rekao je Nenad.

Mama Goca je na kraju rekla da ona njega podržava šta god da je u pitanju i ovaj poziv se ipak završio lepim rečima uzajamne podrške. Nenad je bio vidno uznemiren zbog ovog poziva, ali Zorica je uz njega u ovim teškim trenucima.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter