Izvor:
05.06.2016 u 17:56
0

DRŽI JE U ŠACI? Anamarija tvrdi da ZORICA…!

U vili "Parova" sinoć su bile nominacije, a više o tome možete OVDE da pročitate. Zorica je nominovala Anamariju pa je navodila razloge zbog kojih je to učinila.

Ova devojka je vrlo povodljiva, i zato je nominujem. Prvo je sa mnom bila u dobrim odnosima, pa se onda združila sa Jelenom Krunić i okrenula protiv mene. Ja sam se lepo pozdravila sa njom kad sam bila diskvalifikovana, a sada kada sam ušla nije me ni pozdravila. I da, još je rekla nekle stvari o meni, i da zna neke iformacije, a ja samo mogu da kažem da sam radila testove na sedam vrsta nečega, i četiri polne bolesti, i na sve sam negativna– rekla je Dukićeva.

Anamarija je sve vreme sedela, i samo govorila ironično "da, da", i "znam ja sve", a da li će uskoro otkriti šta to Dukićeva krije, ostaje nam da vidimo…

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter