Izvor:
31.05.2016 u 15:16
0

RASULO U EMISIJI: Zmaj DIVLJAO u vili, morala PRODUKCIJA da reaguje!

Zmaj od Šipova i Ružica Veljković posvađali su se u "Jutarnjoj kafici" iako razloga nije bilo. Grahovac je vikao kako je Veljkovićeva njegova najveća konkurencija i kako ne želi da ona ide u "Maldive".

Međutim, Veljkovićeva je već odlučila da više neće učestvovati u rijalitijima, a više o tome pročitajte OVDE. Ipak, Zmaju nije bila dovoljna njena reč, pa je počeo da je vređa.

Fukaro jedna, ludačo jedna. Nećeš mi biti konkurencija – vikao je Zmaj, a Ružica je pričala kako će Grahovac otići u zatvor nakon rijalitija, kako je podivljao i ne poštuje žene. Zaga i Ava su nekako uspele da smire situaciju tako što su poslale Zmaja u ćošak po nalogu produkcije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter