Izvor:
31.05.2016 u 14:30
0

RUŽICA ČVRSTO ODLUČILA: Žao mi je, ali ovde se moje učešće u „Parovima“ ZAVRŠAVA!

Ružica Veljković je često isticala kako je u rijalitiju spoznala samu sebe s obzirom na to da je učestvovala u prethodnoj sezoni "Parova" koja je trajala nekoliko meseci, potom u još jednom projektu Hepi televizije – "Maldivima", a zatim i u poslednjoj sezoni "Parova" koja je počela 1. septembra.

Iako je govorila da će se opet prijaviti za rijalitije, ipak je odlučila da su za nju ovakvi formati završeni.

Valjda su svi svesni da je meni, Maci i Brendonu koji smo najduže ovde stvarno dosta, učestvovali smo u svim rijalitijima, odazvali se pozivima produkcije, ali prosto ne želim više da učestvujem u "Parovima". Meni je ovaj rijaliti mnogo pomogao, ali prosto je dosta. Želim da budem sa sestrama, porodicom, da izlazim, da idem na letovanje. Neki su se već prijavili za "Maldive" i zato želim da im se zahvalim što će ići umesto mene – naglasila je Veljkovićeva koja je dodala da joj je veoma žao, ali da je sa rijalitijima završila.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter