Izvor:
31.05.2016 u 13:20
0

VANREDNE NOMINACIJE IZNENADILE „PAROVE“: Šestoro učesnika nominovano za IZBACIVANJE iz vile!

Najpopularniji rijaliti šou "Parovi" se zahuktava! Iako su u petak bile redovne nominacije, a u nedelju izbacivanje prilikom kog je Magdalena Pejčev izbačena, sinoć su održane vanredne nominacije tokom kojih je šestoro učesnika nominovano za izbacivanje.

Od strane produkcije nominovani su Maca Diskrecija, Dalila Moreno koja je imala imunitet od strane stanara vile, Nevena Hot i Vita Tarot koji je prvi put nominovan otkad traju "Parovi".

Od strane učesnika rijalitija nominovana je Gordana Komnen, nova učesnica koja je ušla na 24 sata, ali zahvaljujući brojnim svađama u vili se izborila za ostanak u istoj i Petko frulaš.

Ne propustite izbacivanje jer možda neko od vaših favorita zauvek napusti zabavno – humoristički program "Parovi". Ostanite uz Hepi televiziju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter