Izvor:
27.05.2016 u 13:32
0

SEVALE VARNICE U VILI: Zmaj naterao Vesni SUZE na oči zbog… (VIDEO)

Vesna Rivas i Zmaj od Šipova ponovo su se posvađali za stolom, iako su se u sredu u emisiji "Poželi pesmu" pomirili. Grahovac je, kao i obično, pričao o svom polnom organu koji je, kako kaže, najveći u vili.

Međutim, Vesna mu je protivrečila govoreći da ima mali polni organ, kao i da joj je sve to ispričala Danijela Poplićanović, bivša učesnica "Parova" koja je imala seks sa Zmajem.

Njega je to pogodilo, pa je počeo da viče kako je Vesna gatara i tračara. Ovome je prisustvovalo nekoliko takmičara koji nisu mogli da sakriju smeh, dok se Vesna u jednom trenutku zaplakala.

Pogledajte u videu kako su se Rivasova i Zmaj posvađali:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter