Izvor:
27.05.2016 u 00:14
0

POGODILA GA JOŠ JEDNA ŽALOST: Zmaja sačekale LOŠE VESTI!

Zmaj od Šipova je u žalosti već neko vreme zbog smrti brata koji je stradao u saobraćajnoj nesreći, a danas je rekao "Parovima" da ga je "pogodila" još jedna žalost, a to je da su mu i ono što je imao na imanju u Šipovu ukrali.

On je pričao svima čime raspolaže u Šipovu, pa se tako i dotakao i krađa koje se dešavaju na njegovom imanju, a koje su učestalije otkad je on u rijaliti programu na Hepi televiziji.

Grahovac je rekao da mu je jedan prijatelj preneo šta se dešava u Šipovu i da su oni u koje se najmanje nadao, odneli majstorski alat i još neke stvari sa njegovog imanja. Prema njegovim rečima, njega su loše vesti sačekale kada je nedavno izašao da završi neke obaveze.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter