Izvor:
14.05.2016 u 19:58
0

SAMO ONI ODLUČUJU: Učesnici „Parova“ biraju ko će im se PRIDRUŽITI u vili! (FOTO)

Subota popodne posvećena je "Audiciji", a više o tome pročitajte OVDE. Za ostanak u luksuznoj vili "Parova" boriće se petoro kandidata koji su pobeđivali tokom nedelje i koji su ušli u finalnu emisiju.

Suzana Nedočić iz Pančeva, Vladan Marković iz Kruševca, Merima Petrović koja je osvojila učesnike svojim glasom, Željko Džolov iz Pančeva i Almir Asanović, pilot u penziji boriće se za ulazak u vilu.

Ostanite uz Hepi televiziju i ne propustite finale "Audicije" u 15 časova jer samo jedan kandidat će postati učesnik zabavno – humorističkog programa "Parovi" na sedam dana.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter