Izvor:
30.11.2016 u 01:53
0

DA LI VAM JE OVO DOVOLJNO DOBAR DOKAZ DA PETA SEZONA UBRZO POČINJE? Maca Diskrecija stigla u Beograd, evo kako se sprema za ulazak u „Parove“! (FOTO)

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, stigla je u Beograd.

Naime, ona se posle dužeg odsustva napokon vratila u prestonicu, i pored toga što je napolju velika zima, Maca svoje vreme koristi kupajući se u zatvorenim bazenima.

Njeni "Mačići" sumnjaju da je razlog njenog povratka u Beograd taj što bi "Parovi" ubrzo trebali da počnu, i da Maca sada koristi svaki trenutak na slobodi da se što bolje provede i odmori, ali i da redovno ide u teretanu i na bazene kako bi svoje telo ponovo dovela u željeno stanje, i da blista kada se pojavi pred kamerama.

Da li će Maca zaista učestvovati u petoj sezoni, i da li je to razlog njenog povratka u Beograd, saznaćete ubrzo.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Instagram/macadiskrecija1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter