Izvor:
29.11.2016 u 22:58
0

SPAKOVALA JE KOFERE I OTIŠLA, A NIKO NE ZNA ZBOG ČEGA: Otkrivamo pravi razlog zašto je Dalila POBEGLA u Švajcarsku! (FOTO)

Bosanska Paris Hilton, Dalila Mujić, otputovala je juče u Švajcarsku, a iako su svi pretpostavljali da ide tamo da radi, ona nije želela da otkrije pravi razlog odlaska.

Mujićeva je ipak rešila da se odmori od svih, pa je posle uzastopnih provoda u Sarajevu sa drugaricom Selmom, otišla da pronađe svoj mir u gradu Bazelu. Ona je, čim je stigla, objavila fotografiju na kojoj je kafa, a u ruci drži parfem koji izgleda obožava pošto je, kako je napisala, "ponovo u njenoj kolekciji".

Pretpostavljamo da će se Dalila odmoriti, a pogledajte kako je počeo njen prvi dan u Švajcarskoj:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter