Izvor:
29.11.2016 u 22:34
0

POSLE DUŽEG RAZMIŠLJANJA: Jedina PRIRODNA bivša učesnica ipak uradila SILIKONE! (FOTO)

Bivša učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" Ana Spasojević definitivno menja život iz korena!

Naime, pored toga što je pre nekoliko meseci rešila da promeni mesto boravka i ode u Crnu Goru gde radi u jednom kafiću, Ana je izgleda rešila i da promeni izgled. Ona je prešla iz crvenokose u crnke, a takođe je i stavila ekstenzije. Fanovi su komentarisali kako joj lepo stoji, međutim ona je rešila da se tu ne zaustavi, pa je, kako izgleda, povećala volumen usana.

Ona se fotografisala, pa fanovi nisu mogli da ostanu ravnodušni, te su komentarisali kako su joj super usne i da se verovatno ugledala na svoju drugaricu iz luksuzne zemunske vile Ružicu Veljković.

Pogledajte kako Ana izgleda, pa procenite sami:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Anna Spasojevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter