Izvor:
29.11.2016 u 02:29
0

NE GUBI VREME: Miki uhvaćen u zagrljaju druge devojke! (FOTO)

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Miroslav Miki Đuričić, nedavno je raskinuo svoju vezu sa Anđelom Lakićević.

Naime, njih dvoje su odlučili da se malo odmore jedno od drugoga i da krenu svojim putem, ali su i pored toga ostali u odličnim odnosima i stalno se čuju.

Da je Miki prebolio Anđelu i krenuo dalje, dokazao je i juče kada je na Instagram postavio sliku na kojoj ga jedna devojka grli, on je poznat kao jako veliki zaovdnik kome teško koja devojka može da odoli.

Ipak, još uvek nije poznato da li su oni samo drugovi ili tu nešto postoji, kao ni koje planove Miki ima sada nakon Anđele.

Pogledajte:

Happytv.rs
Foto: Instagram/mikidjuricickupinovo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter