Izvor:
29.11.2016 u 00:16
0

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Pogledajte koji bivši učesnik i učesnica su počeli da se druže, on je nešto zamolio i otkrio ono što nikako nije smeo!

Bivši učesnici četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dejan Nestorović i Vesna Pajić Rivas, su počeli da se druže.

Naime, Dejan je najkontraverzniji učesnik koji je prošao kroz najpopularniju vilu na Balkanu, a o njemu su se pričale svakakve priče.

Ipak, ono što je malo ko očekivao se desilo, a to je da se on udružio sa Vesnom i da zajedno kuju plan za petu sezonu "Parova".

Ja te molim da ne odlaziš u Maroko, kod sestre, za Novu Godinu, nismo odobrovoljili, a samo što nije počeo show – napisao je Dejan.

Šta mislite, da li će ga ona poslušati?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter