Izvor:
15.12.2019 u 22:19
0

ZAHVALNA ŠTO GA JE UPOZNALA: Petrušićeva ponosna na svog dečka! Želi da svi shvate koliko je on kvalitetan! (FOTO)

LJUBAVNI PAR NA VRATIMA: Svi nestrpljivo očekuju odluku Merlina o diskvalifikaciji! (FOTO)

Slađa Petrušić je zahvalna što je u vili "Parovi" upoznala dečka kao što je Dušan Zdravković:

Čovek je vrh svega! Da nije ušao, ne bih ga upoznala. Neki gospodin je juče pričao kako ja nikada u rijalitiju nisam htela da stupim u vezu, a na kraju sam uzela njega. Ma ceo svet da sam obišla, ne bih našla čoveka kao što je on. Meni je drago ako ljudi vide koliko je on kvalitetan – rekla je Slađa.

Ornela Mijatović smatra da su i drugi takmičari govorili gore stvari, pa nisu diskvalifikovani. Među njima se nalaze Mili, Žabac i Milojko po Ornelinom mišljenju.

Mira Praizović misli da će diskvalifikaciju na sebe preuzeti Dušan kako bi spasio Slađu. Ne znamo koliko je to moguće. Ostaje da vidimo.

BEZ MILOSTI: Ilićeva oplela po Miliju! Više nije mogla da sluša njegovo izlaganje! Sve mu je sasula u lice! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter