Izvor:
13.12.2019 u 17:30
0

POTPUNO SIGURAN U SEBE: Marinković ne vidi konkurenciju u nominovanim takmičarima! Želi pravi izazov! (VIDEO, FOTO)

ZABIBERILA IM ČORBU: Naida postavila jasan ultimatum! Niko nije očekivao da će do toga doći! (VIDEO, FOTO)

Kada je svima postalo jasno ko su nominovani ove nedelje, oglasio se i Ivan Marinković. On je uveren da mu mesto nije među takmičarima za ispadanje. Izuzetno su mu nezanimljivi i u njima ne vidi konkurenciju. Evo kako je on to objasnio:

Gde ću ja sa ovim ljudima da budem nominovan? Nema teorije nikakve! Meni fali neko meso ovde! Palčica i Alberto su nominovani. Znate koliko su oni meni zanimljivi? Nula posto! Onda imamo Ivanu koja nije zaslužila nominaciju od strane ukućana. Ona je napravila pravi šou prošle nedelje i ona neće ispasti. I od strane publike je nominovana Milijana Božić. U ovoj konkurenciji je potreban ravnopravan takmičar! Šta ću ja među njima? – objasnio je Ivan.

Možda iza ovakvog stava postoji određeni strah od malog procenta glasova. Njegov ego bi ozbiljno bio uzdrman. Ovo je siguran znak da će nedelja biti veoma uzbudljiva.

KRIJU SE PO ĆOŠKOVIMA: Slađa i Dušan razmenjivali nežnosti u ostavi! Pokušali da se sakriju Iza kamere! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva


PROČITAJTE I OVO:

ČEKA VAS EKSKLUZIVAN ŠOU Žena Harisa Džinovića ulazi u rijaliti!

HAPPY PREDSTAVLJA! NOVA PESMA MILIGRAMA Poslušajte HIT koji će ODUŠEVITI Srbiju i region! (FOTO,VIDEO)

OČI U OČI SA NAORUŽANIM PLJAČKAŠEM: Instagram zvezda prošla kroz pakao! (FOTO)

POZNATA GLUMICA IZAZVALA POMETNJU: Svojim postupkom ohrabrila žene i oduševila fanove! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter