Izvor:
12.12.2019 u 21:33
0

MILIJANA ZAVRŠILA U IZOLACIJI: Nije mogla da podnese blizinu Mire i Žapca! Napravila je totalni haos! (FOTO)

TRAŽILA JE DA ČUJE SLAĐU I DUŠANA: Anonimna gledateljka imala jednu poruku za novi ljubavni par! (FOTO)

U Tajnoj sobi su Mira Praizović i Nemanja Stamatović Žabac koji razgovoraju u njihovom trenutnom odnosu. Naime, Žabac je nekoliko puta istakao da je Mira prava žena za njega, što je Milijanu Božić izbacilo iz takta i trenutno se nalazi u izolaciji. Evo šta su ispričali Mira i Žabac:

Kada sam došao u vilu, Mira mi je odmah zapala za oko. Ona je tip žene koja se dopada mangupima poput mene. Ali ja sada imam godine. Ona zna da pokloni pažnju, ima izgled, stas i glas. Žena koja se uklapa u mangupski život ali mi je u startu naglasila da ima verenika. Posle toga sam upoznao Milijanu i s njom sam započeo vezu. Čast mi je što sam upoznao Miru Praizović – ispričao je Žabac.

Baš mi je drago što je za mene imao samo reči hvale. Hvala Žapcu na svemu. On je pravi gospodin i džentlmen. Međutim, latio se one budele koja je sada u izolaciji. Histeriše i čupa kosu s glave! Ona njemu nije uopšte potreba – rekla Mira.

UVEK GLEDAJU U NJENOM PRAVCU: Naida svojim stajlingom privlači poglede svih muškaraca u vili! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter