Izvor:
10.12.2019 u 11:35
0

ŠUŠKA SE DA SU NJIH DVOJE NOVI PAR U VILI: Nova ROMANSA na POMOLU?! (FOTO)

Mlada lepotica iz Šipova, Ivania Bajić veoma je zapažena učesnica osme sezone "Parova", budući da je u prošloj dogurala do samog finala.

Naime, atraktivna crnka je u zabavno-humorističkom programu bila u romansi sa Dušanom Zdravkovićem, a neizvesno je da li će se nekadašnji ljubavni par pomiriti.

Bajićeva ne krije da je zaljubljena u talentovanog pevača, a razlog njihovog kraha jeste to što se u taj odnos umešala Slađana Petrušić, koja je otvoreno flertovala sa naslednikom legendarnog Novice Zdravkovića.

Ivania i Dušan imaju pregršt zajedničkih fanova, ali i onih ljudi koji ne podržavaju njihovu priču.

Ekipi Hepi portala javio se izvor blizak mladoj učesnici "Parova" sa tvrdnjom da je Bajićeva zaljubljena u Pavaa Vladila.

Ivania ne voli Dušana. Ona je zaljubljena u Pavaa, i on u nju. Tajni pogledi ih odaaju. Njih dvoje su stvoreni jedno za drugo, samo se čeka priznanje – reklo je lice koje ističe da Ivaniu zna od malih nogu.

Da li je to istina, ili pak ne, ostaje da ispratimo.


OVO SMO SPREMILI ZA VAS

ŠTA MU BI: ISPLIVALA SLIKA GOLOG ANDRIJE MILOŠEVIĆA

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR: Lavovi obratite pažnju na zdrav i uredan život!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter