Izvor:
09.12.2019 u 18:21
0

KRILA ZALJUBLJENOST U IVANA: Izbačena takmičarka shvatila koliko joj nedostaje kada je izašla napolje! (FOTO)

NE PROPUSTITE EMISIJU "UPOZNAJTE PAROVE": Svi će čuti šta to kriju naši rijaliti takmičari! (FOTO)

Večerašnji gost emisije "Upoznajte Parove" je Leontina Mirković koja je prve reči uputila Ivanu Marinkoviću i Jeleni Ilić. Procurela je informacija da je ona zaljubljenja u Ivana.

Tvoja zaljubljenost u Ivana je priča koja se preprečava – rekla je Vendi.

U Ivana? Ne znma kako je to narod video, ali sam isto videla novinski članak u kome piše da je on prepoznao Jelenu u meni. To nemam veze sa vezom. Ja stvarno ne znam odakle – ispričala je Leontina.

Drago mi je što vidim Leontinu. Hvala što si nam prenela pozdrave. Žao mi je što si ispala. Ja za taj novinski članak prvi put čujem, ali mi je Jelena spomenula neštp. Ljudi verovatno misle na temperament – nadovezao se Ivan.

Leontina je imala veoma čudan odnos prema muškarcima u vili, te ne treba da nas čuditi što se pokrenula ovakva priča.

POSLE ZATVORSKE KAZNE, GOLUBOVIĆ I PETRUŠIĆ TRAŽE PRAVDU U RIJALITIJU!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter