Izvor:
09.12.2019 u 17:27
0

GASTOZZ SVOJU BIVŠU PRATI U STOPU: Rijaliti zvezda se OGLASILA na DRUŠTVENIM MREŽAMA povodom Naidinog ULASKA! (FOTO)

Pobednik šeste sezone zabavno-humorstičkog programa "Parovi 8" Nenad Marinković Gastozz, još uvek je pod lupom javnosti.

Naime, mladi reper gradi veoma uspešnu muzičku karijeru, te niže hit za hitom.

Poznato je da je Gastozz, samo dva puta bio zaljubljen. Prvi put u tinejdzerskim danima u Mariju, sa kojom je često snimao tutorijale na Jutjubu.

Pored nje, Nenad je bio u dugoj romansi sa sadašnjom učesnicom zabavno-humorističkog programa Naidom Gadžo, koja je otkrila da joj je on sada prijatelj, i da ga danas veoma ceni i poštuje kao druga.

– Nenad i ja smo ostali u prijateljskim odnosima, on nije znao da sam ja u rijalitiju, ne znam da li prati sada – rekla je fitnes instuktorka.

Gastozz je sinoć ubacio stori na društvenoj mreži "Instagram" na kom se jasno vidi da gleda "Parove", te nije isključeno da bivšu dragu prati u stopu.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter