Izvor:
08.12.2019 u 10:01
0

NAIDA JE OVO ZAHTEVALA PRE ULASKA U „PAROVE“: Pružiće svoj MAKSIMUM u rijaliti igrici, ali…! (FOTO)

Prošle noći su u raskošnu vilu "Parova" ušle atraktivna crnokosa Naida Gadžo i Tatjana (njena najbolja prijateljica) i svojom pojavom unele nemir među ostalim učesnicama popularnog rijalitija, budući da su nove cimerke zabavno-humorističkog programa veoma seksepilne.

Fitnes instruktorku je javnost upoznala još u šestoj sezoni, kada je Naida bila u romansi sa Nenadom Marinkovićem Gasttozom.

Temperamentna po prirodi, britka na jeziku, i komunikativna su samo neke od osobina koje poseduje zgodna sportiskinja, koja je pred sam ulazak u vilu obećala da će propagirati zdrav način života.

Gadžova je bila veoma uzbuđena, jer je ovo njeno prvo učešće u rijalitiju, a za Hepi portal otkrila je šta joj je neophodno i bez čega u narednim danima neće moći da izdrži.

– Drago mi je zato što sam deo ovog projekta. Od mene možete očekivati neočekivano, a narod će konačno dobiti priliku da me upozna onakvu kakva zaista jesam – otkrila je Naida, te dodala.

– Malo sam prehlađena, neću moći da izdržim bez kapi za nos i antibiotika. Zahtevala sam samo da mi ubace odmah kapi za nos… Nadam se da me takmičari neće nervirati kako ne bi gubila glas na njih – rekla je ona.

Nema sumnje da je njen ulazak zaintrigirao javnost, i da milionski auditorijum jedva čeka da je upozna bolje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter