Izvor:
08.12.2019 u 03:26
0

PRIMEĆUJE NJIHOVU BLISKOST: Milijana iskreno o ljubavnom odnosu Milojka i Aleksandre! (FOTO)

KO ĆE KOJU DEVOJKU?! Mili i Pavao sklapaju pakleni dogovor! Očarale ih nove ukućanke! (FOTO)

Milijana Božić drastično je promenila stav prema Milojku Božiću i Aleksandri Jakšić. Primetila je da postoji iskrena emocija između njih dvoje:

Posmatram ih i vidim da su se pronašli i uklopili. Drago mi je zbog njih. Ne želim da on bude sam. Još bolje ako njih dvoje nastave priču napolju. Poklanja ona njemu pažnju, provode vreme zajedno, pričaju i masiraju se. Jednom prilikom mi je prebacila neke stvari koje je samo Milojko znao. Što znači da ima mnogo poverenja u nju, a ona to koristi za napade na mene, ali kako god. Ne želim da ih komentarišem, ali svi primećujemo koliko su se zbližili – ispričala je Milijana.

Milijana je takođe rekla da će svom mužu i dalje pomagati oko kućnih poslova, ali da to ne koristi kako bi mu se približila. Poželela im je mnogo sreće.

Milojko se kaje što je oženio Milijanu i dalje ne odustaje od zahteva za razvodom.

NJIHOVA VEZA JE VELIKA GREŠKA: Alberto shvatio da mlada Palčica nije za njega! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter