Izvor:
04.12.2019 u 07:06
0

PRETI PRIVATNIM SNIMCIMA: Dario tvrdi da ima dokaze koji će potpuno raskrinkati Ivaniu Bajić! (FOTO)

NAPOKON SE POMIRILI: Posle romantične večeri, Pavao i Jelena u nikad boljim odnosima! (FOTO)

Dario Šogorivić posle Parografa nije mogao da prestane sa ogovaranjem Ivanie Bajić.On je večerao sa Zoranom Losić i nastavio da priča o Ivanii i svemu onome što zna o njoj:

Ivania je obična klošarka i zato je ne volim! Pravo je zlo! Požgaj i ja smo je uzdigli, a da ima makar malo ljudskosti u sebi, ona ne bi pričala ovakve gluposti posle mog poligrafa! Rekao sam joj da me tuži ako nisam u pravu, a ona neće! Zna šta će se desiti! Sve će biti objavljeno – ispričao je Dario.

Dario kaže da postoje snimci koji mogu da dokažu kako su njegove tvrdnje tačne. On je ispričao da se ona bavila prostitucijom pre nego što je ušla u rijaliti.

Međutim, svima je jasno da mu se Ivania veoma dopada. Možda je sve ovo odraz njegove ljubomore jer zna da ne može započeti vezu s njom.

IVAN I DARIO NASTAVILI SVAĐU: Šogorović želi da se obračuna sa Marinkovićem! Ukućani morali da razdvajaju Daria i Ivana! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter