Izvor:
04.12.2019 u 06:42
0

NAPOKON SE POMIRILI: Posle romantične večeri, Pavao i Jelena u nikad boljim odnosima! (FOTO)

IVAN I DARIO NASTAVILI SVAĐU: Šogorović želi da se obračuna sa Marinkovićem! Ukućani morali da razdvajaju Daria i Ivana! (FOTO)

Pavao Vladilo večerao je sa Slađom Petrović, te je usput pričao o Jeleni Golubović i večeri koja je organizovana samo za njih dvoje:

Drago mi je što joj je bolje. Ne volim da vidim potištene ljude. I meni i njoj je ovo baš prijalo. Popili smo malo, pojeli nešto sitno, pričali i sve je bilo pozitivno. Drago mi je što smo se ispričali i sada dobro funkcionišemo. Ništa više od prijateljstva s moje strane nema. Dobra je ona osoba, iako ima svoje momente, kao i svi mi – ispričao je Pavao.

Slađa ga je pažljivo slušala i nije komentarisala sve što se između njih dešavalo.

Kako vidimo, Jelena i Pavao su napokon u dobrim odnosima. Nadamo se da će to potrajati.

NAJTEŽE PITANJE ZA KRAJ: Dario Šogorović ima tajnu koju krije godinama! Pogledajte šta je to Dario krio godinama! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter