Izvor:
22.11.2019 u 09:32
0

ŠOKANTNO! NOVI PAROVI U RASKOŠNOJ VILI?! Učesnike je pogodila AMOROVA STRELA! (FOTO)

PROČITAJTE I: PREOKRET DECENIJE! Milojko ponovo "STAO NA NOGE"! Zaljubio se do UŠIJU, ona ga je PODMLADILA! (FOTO)

Jedan od omiljenih parova u osmoj sezoni zabavno-humorističkog programa "Parovi" svakako su Dušan Zdravković i Ivania Bajić, čija je veza sve češće u krIzi, jer se u njihov odnos umešala Slađana Petrušić, koja se nameračila na pevača, te ona neće odustati dok ga u potpunosti ne zavede.

Princeza iz Šipova se po prvi put prepustila emocijama, i upustila u romansu sa atraktivnim naslednikom legendarnih muzičara Zdravkovića.

Učesnici raskošne vile su se podelili, polovina cimera smatra da je Dušan zaista zaljubljen u Ivaniu, dok ostali misle da se oboje igraju, i da između njih nema čistih emocija.

Većina takmičara primećuje da je atraktivna crnka bacila oko na Pavaa Vladila, ali da ne prepušta Dušana Slađani, zbog sujete.

Petrušićeva je isticala da želi da spava sa mladim pevačem, dok Ivania nije krila ljubomoru dok je slušala svoju suparnicu kako zadivljeno priča o njenom momku.

– Nađi nekog drugog momka, mog ostavi na miru – govorila je gnevna Bajićeva.

S obzirom na to da je noćas bila održana luda žurka u vili, gledaoci su primetili strastvene poglede između lepotice i fitnes instruktora.

Da li će Zdravković završiti sa Slađom, a Ivania sa Pavaom ispratićemo pomno u narednim danima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter