Izvor:
20.11.2019 u 13:17
0

KUC, KUC, IMA LI KOGA, STIŽE ZMAJ OD ŠIPOVA: SVE SE POTPUNO MENJA, MILOJKO DOBIJA JOŠ ŽEŠĆU KONKURENCIJU, MILIJANA ĆE BITI NJEGOVA?!(FOTO)

BE-BE-BE: Još jedna TRUDNICA u VILI?! (FOTO)

Pravi haos tek počinje! Naime, nakon što je Milijana Božić, prevarila supruga Milojka sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, čini se da će tek sada doći do još većih komplikacija!

GODIŠNJICA ĐINE I ĐOLETA: Emotivni trenuci u VILI "PAROVA" (FOTO)

Zmaj je čuo da se Milijana žalila na Milojka i Žapca, pa je spreman da dođe u vilu Parova i pokaže kako pravi muškarac treba da se ponaša sa njom! On je u pregovorima sa produkcijom i spreman je da pomuti račune svima koji su dole jer je on pravi kralj rijalitija! – rekao je dobro obavešteni izvor!

SVI GOTIVE NOVI PAR: PAVAO I ANASTASIJA privlače KOMENTARE i POGLEDE! (FOTO)

Izgleda da šou tek počinje! Zmaj važi za jednog od najboljeg igrača rijalitija, pa će Milijana definitivno pasti na njegov šarm!

KOMENTARI U "MIRORU" SAMO PLJUŠTE: Milijanu nazivaju SVAKAKVIM IMENIMA! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter